178. – Béla és a pornó

A konzervatív ízlés nem kifejezetten a sorkatonák sajátja; gondoljunk csak az ezeken az oldalakon már többször bemutatott ital-preferenciákra, netán az étkezéssel vagy a tisztálkodással kapcsolatos élményekre. Dogoo egy érdekes alfajról írta legfrissebb posztját: egy katonáról, aki a pornó vizuális élvezetében volt konzervatív. És ezért szívatták is rendesen.   

 
Pornót már mindenki látott – vagy legalábbis már hallott róla, így nem kell bemutatni. Bélát annál inkább.

A mi Bélánkat!

Mert Béla egy és oszthatatlan!

Béla a surranótársam volt; együtt vonultunk és együtt szereltünk le, végig egy századnál voltunk. Jó barátok lettünk. Ő is oszlopos tagja volt annak a kis tömörülésünknek, amely már az első napokban összeállt (4-5 fő) és végig kitartott egymás mellett. Ez olyan véd- és dacszövetség volt. Kopaszként nagyon megkönnyítette elviselni a szívatásokat és igyekeztünk segíteni egymáson, meg úgy általában mindig együtt lógtunk.

Béla elég szűkszavú, középmagas, vállas ember. A szeme színét sokáig találgattuk, mert olyan keskeny résen szemléli a világot, hogy az bármelyik mongolnak becsületére válna. Így ránézésre, egy felületes szemlélő könnyen ráfoghatta volna, hogy megalszik a szájában a tej. De egy ilyen állítás hangos kinyilvánítása komoly fenyegetést jelentett volna a testi épségére annak, aki ezt hangosan kimondja. Béla elég agresszíven tudott reagálni, ha feleslegesen piszkálták. Talán csak tőlem tűrte el; igaz, engem nem tartott normálisnak.

Furcsa hóbortjai voltak. Egy időben valahonnan szerzett egy méretes, piros nyelű konyhakést és a gyakorlónadrág kanálgép-zsebében hordta. Az egyik hadnagyunk rákérdezett, hogy mi a fenének az neki?

Béla révedező tekintettel megsimogatta a kés nyelét és ezt felelte csendesen:

– Azért, hogy ne kérdezzenek tőlem hülyeségeket!

A tiszt kimeresztette a szemét, sarkon fordult és otthagyta Bélánkat a folyosó közepén.

Amikor kimaradást vagy eltávot kaptunk, Bélánk már legalább másfél órával hamarabb kész volt az átöltözéssel, a kimenőruhában leült az ágyára és mozdulatlanul meredt maga elé, várva, hogy indulhasson. Ilyenkor nem volt tanácsos még hozzászólni sem.

Hogy jön ide a pornó?

Hát úgy, hogy volt a zászlóaljnál egy frissen végzett hadnagy, aki valószínűleg függő volt, mert mikor ő volt az ÜTI, akkor minden éjszaka ilyen filmek mentek reggelig a zárt láncú videón.

A századnál egy tévé volt és az kint, a folyosó végén volt felállítva. (Hejj, de sok zsé-kategóriás filmet megnéztünk rajta…)

Általában 11 óra után kezdődött a matiné. Mindenki fogott egy széket vagy egy stokit és szépen kiült a tévé elé. Ültünk, mint a moziban, és néztük a képernyőn a hancúrt. Egy kis idő után mindenki előredőlve nézte a filmet. Néha felállt egy -egy baka (főleg, ha régen volt otthon), és enyhén előredőlt testtartással – hogy ne látszódjék a kis Himalája – mindenféle beszólás közepette elvonult a mosdó felé, hogy pár perc múlva kisimult arccal és egyenes tartással térjen vissza.

A mi Bélánk is mindig kiült mozizni, de nála ez kábé addig tartott, amíg a film főhősnőjét a hagyományosnak mondott pozícióban izzasztották. Mikor felszaporodtak a férfi szereplők és elkezdtek több kapura játszani, akkor Béla felállt és látványosan elvonult lefeküdni. De azért nagyjából tíz perc múlva mindig kinézett, hogy vége van-e annak a jelenetnek. Ha már újra az ő ízlésének megfelelő volt a menü, akkor általában visszaült, ha még mindig többszereplős volt a buli, akkor végleg lefeküdt.

Reggelente mindig megjegyezte, hogy perverzek vagyunk.

Mi sem maradtunk ám adósai: az esti film szaftosabb jeleneteit ecseteltük neki, és ezen mindig mérgelődött egy sort.

Ezt a gyengéjét – aljas módon – fel is használtuk ellene azért, hogy az őrség gyorsabban teljen. Márpedig ez úgy esett, hogy éppen tél volt: fáztunk, álmosak voltunk és úgy hajnali fél három lehetett. Őrségben voltunk, ketten kint az utcán, a Béla pedig egy nagy vaskapun túl. Az idő meg állt, az istennek sem akart az óramutató előre vánszorogni. Nem akart az őrségváltás ideje eljönni, még mindig volt hátra vagy húsz perc.

Ekkor világosodtunk meg, hogy a kapu túloldalán Béla ácsorog. Úgy döntöttünk, szórakozunk egy kicsit. Odamentünk a kapuhoz, barátságosan megrugdostuk és szóltunk Bélának, hogy igazán idejöhetne dumálni. Béla jött is. Először semleges dolgokról folyt a csevej, ez volt a csali. Mikor elaltattuk az éberségét, egy hirtelen támadással nekiszegeztük a lehetőséget, hogy mit szólna hozzá, ha itt teremne egy jó nagymellű néger csaj. Majd rögtön fel is vázoltuk neki, mit lehetne csinálni vele. A szaftosabb részleteket megpróbáltuk úgy előadni, hogy minél vizuálisabb legyen, és a lehető legrészletesebben ecseteltük neki, hogy mit, hova, mennyire, milyen mélyre, ogyan és hányszor.

Na, a mi Bélánknak sem kellett több; mikor a meglepetés után már kapott levegőt, olyan szózuhatagot zúdított ránk, hogy a fülünk kettéállt tőle. Simán végig szidott bennünket a hátralévő 20 perc alatt. Mi ott kívül nagyon jól szórakoztunk, hogy mit ne mondjak: hangosan röhögtünk és arra ocsúdtunk fel, hogy megjött a váltás.

Elismerem: elég alpári szórakozás volt, de akkor és ott elment.

A legjobb, hogy Béla sosem haragudott komolyan ezért az ugratás-fajtáért (mert nem egyszeri alkalom volt, ezután még párszor elsütöttük). Szerintem egyszerűen szeretett mérgelődni. Vagy elkönyvelt bennünket nemnormálisnak.
 
Volt is benne egy kis igazság.

21 hozzászólás

 1. vén betyár — 2010-06-18 09:55 

Hát te nem vagy normális!:)
De a poszt kurvajó a kurva jó uccsó képpel!Meg a többivel!Mi a fasz az a basz hernyótalpas terepszínű?:)

 2. Valerijov — 2010-06-18 10:19 

hát ez engem is érdekel, mi az a lánctalpas jószág csöve végén

 3. AzHofi — 2010-06-18 10:22 

Az mi az a képen az az ordenáré nagy távcső kinézetű tanktoldalék? Úgy meséljétek kérlek, mintha soha nem lettem volna katona, ahogy nem is voltam.

 4. AzHofi — 2010-06-18 10:24 

Oh, látom katonaviselt olvtársaknak is gondot okoz. Akkor tudod mit? Én is voltam katona :-)

 5. rozsdafarku — 2010-06-18 10:41 

@AzHofi: Régen vótam katona, akkor még csak ilyenek voltak:
milstory.blog.hu/2009/07/14/044_a_tabori_fapina#more1225562

 6. Jeff — 2010-06-18 10:42 

@vén betyár: az a kép a neten kering már elég régen, és állítólag (egy másik fórumon írták okos emberek) egy önjáró löveg a lőtéren, hangtompítóval.

 7. proletair — 2010-06-18 11:13 

Ilyen zárt láncú videóhálózattal a halasi laktanyában találkoztam először. Ott este lement pát jobb film, (de tényleg), aztán jöttek a “kalandfilmek” amikben ugye a hős leszúrja a hősnőt. Hát ja…
Az az izé ott az önjáró löveg csöve előtt nagy talány, erősen fallikus jelenés, de szerintem is valami ordenáré kísérlet cucca, hacsak nem fotosopp:)
A poszt király volt! És igen, ha nem toronyban őrködött a katona, akkor az idő megállt, de legalábbis sokkal lassabban telt. Na Einstein erre varrhatott volna gombot.

 8. rozsdafarku — 2010-06-18 11:20 

@Jeff: Aha!Látom is rajta a két fülvédőt!:P

 9. tépegető szexkavátor — 2010-06-18 14:06 

Dogoo: az ominózus A/1-ben mesélték öregek, hogy volt ott egy sorállományú, régebben aki légvonalban is a világ végén lakott Pécshez képest, tán Záhonyban vagy ilyesmi, így alig járt haza.Oda már a varjak is útlevéllel és vízummal jártak. Hogy a nagy szexmegvonásban el ne lustuljon a szerszáma, beszerzett egy patikasúly- készletet. Puha fonálon , növekvő súlyokkal emelgette a darabjait hasizomból a szerszámával, a deszka szélén üldögélve esténként, közben fantáziált hozzá – jó lesz ez még leszerelés után alapon. Ez egy gyanú alapján rányitáskor derült ki a többieknek, mivel feltűnt, milyen sokat időzik a fülkében, büdös meg nincs, racsnizni az ötcombúval meg annyi ideig ember nem képes, ameddig ő bent ügyködött. Ha nem igaz, akkor is jó, nem?

 10. tépegető szexkavátor — 2010-06-18 14:13 

Tiboru: mégis hogy szerezted meg a család egyetlen házi pornóképét? Miszerint [Birodalmi] Lépegető Szexkavátor dédapám kutya pózban üzekedik a Felvidéki Menyecskével..:)))
Intimpistáskodunk??? :)))

 11. tiboru — 2010-06-18 14:49 

@tépegető szexkavátor:

Igyekszik az ember ;-)

 12. tiboru — 2010-06-18 14:51 

Csodálom, hogy az utolsó képen látható menyecske hátsó domborulatai nem váltottak ki komment-esőt.

Bevallom, én megcsodáltam. És mindenféle rasszista felhangok nélkül megegyezhetünk abban, hogy ilyesmit európai nőn nem igazán lehet látni.

 13. hazitroll — 2010-06-18 15:14 

@tiboru: Ehhez szerintem nem adott rasszba kell tartozni, hanem profi teniszezőnek lenni, meg mindenféle cuccot magába nyomnia az embernek. (most tényleg nem szteroidokra gondolok, de olvastam valahol, hogy amúgy tök legális (?) kreatinból elég durva mennyiséget nyomtak magukba) Meg na, ha ekkora sallert lenyomna, mikor rossz passzban van… :)

 14. tépegető szexkavátor — 2010-06-18 16:48 

@tiboru: én nem mertem pedzegetni a témát elsőnek…de ha már felhoztad, én biza megvizsgálnám, milyen a rózsaszín fugázás a barna csempézéssel, ha már olyan szépen pucsít a leányzó:) Csak mer’ és se volnék tőrölmetszett rasszista. Sőt Derkovits úrral sem tartok rokonságot.De a csaj pofonjait én is kerülném erősen. Ha dühből küldene egy sallert, körberepülném a stadiont minimum.

 15. BiG_ — 2010-06-18 22:20 

Üldözetem!

A néger csaj gömbölyded formájáról az az infóm van, hogy genetikai a háttere. Ugyanis az afrikai melegben, ahol az ilyen csokinénik is kitenyésztődtek (hogy nem olvadtak el, na ez a rejtély) nem volt célszerű a nőies zsírpárnákat (élelemraktár az utódok részére) testszerte viselni, mert ott melegítenek és az nem túl jó a klímaberendezés feltalálása előtt. Ezért úgy mutálódtak, hogy a zsír a fenékre koncentrálódik. Neve is van, zsírfarnak hívják. Az van alul, nem annyira süti nap, tehát nem melegít, (meg hanyattesés esetén is tompít, de ez mellékes). Nos, ez a génkombináció öröklődik és mint láthatjuk, szemrevaló domborulatot okoz, bár ebben az esetben nem kevés izom is van alatta, hadd feszüljön.

A tank előtti érdekes cucc meg valami olyan lehet tippem szerint, amivel különböző lövedékeket vizsgálnak működés közben (meg tán a csőtorkolati sebességet is mérik). Amolyan ballisztikai kísérleti állomás mint a kézifegyvereknél. Csak itt nagyobb a bumm, tehát az eszköz is.
(Ha netán valakit tankkal lőnek agyon, így vizsgálják a szakértők, melyikkel adták le a lövést :-) )

Kék eget! BiG

 16. vén betyár — 2010-06-19 07:10 

@BiG_: Kösz!Azért ebben a tudományos megvilágításban mindjárt máshogy látom…

 17. Krux — 2010-06-20 11:46 

@tiboru: Tiborúúúúúúú!
Kűttem egy másodikat tegnap, de még nem reagáltál! Én rontottam el valamit, vagy a Te agyadat itta tele tegnap este valamilyen barom…?

Üdv,

Krux

 18. Optika — 2010-06-20 12:34 

Azok a régi szép idők….. amikor még nem lehetett magyar nyelvű pornó újságot kapni, viszont a sors összehozta az angol nyelvet ismerő bakát egy pornóújság rajongó felettesével…..

Kb. 3 hétig 1987. tavaszán azzal ment az időm, hogy valami pornóújságban lévő írásokat fordítottam le magyarra a századirodán, miközben a többiek harcoltak a mezőn. A többieknek úgy volt beadva, hogy titkos katonai dokumentumokat gépelek.

De sajnos minden jónak vége akad egyszer. A zászlóalj politikus megneszelte, hogy én megbízhatatlan vagyok lévén nyugati rokonokkal rendelkezem, ezért leváltatott erről a feladatról és más baka kapta ezt a titkos katonai gépelési feladatot.

 19. rozsdafarku — 2010-06-21 03:58 

@tiboru: Azt a csajt a teniszpályán
Szívesen látnám a penisz táján!

 20. rozsdafarku — 2010-06-21 04:00 

@tiboru: Azt a csajt a teniszpályán
Szívesen látnám a penisz táján!

 21. Ecotrans — 2010-06-22 12:02 

Az a nagy bizbasz a tank előtt, pontosan az aminek látszik.
Mégpedig hangtompító.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.