Szolgálati közlemény: reklámbanner

Kedves barátaim, olvasók!

Amint azt a BlogRepublik nyitóoldalán már jeleztem, elérkezett az idő, hogy mikroportálunk önfenntartóvá váljék. Ennek egyik első lépése a reklámbannerek kihelyezése. A “fiús, katonás” kategóriába tartozó blogjaimhoz (Tiborublog, Milstory, Hírsarok) igyekeztem olyan céget, illetve terméket kiválasztani, amely vélelmezhetően felkelti az itteni (túlnyomórészt a hímnemhez tartozó) olvasótábor érdeklődését, s nem idegen a military hangulattól. Mivel per pillanat nem szeretném a 18-as karikát kihelyezni, az explicitebb, pikánsabb témákat egyelőre hanyagoljuk, tehát formás női idomokat még ne keressetek a bannerek mögött.

Az első cég, illetve termékcsoport, amelyet a figyelmetekbe ajánlok, a Kalandorbazár által forgalmazott mindenféle olyan kütyü és szerszám, amely (saját tapasztalatból mondom) mindig is érdekelte férfitársaimat: bicskák, multifunkcionális szerszámok, zseblámpák, tájolók, kötelek, bakancsok és kulacsok (hogy a többiről most ne is beszéljek), vagyis a túrázáshoz, kirándulásokhoz és más hasonló szabadtéri elfoglaltságokhoz nélkülözhetetlen apróságok, amiktől egy férfiember (odakint a természetben, de barkácsolás közben is) valóban férfinak érzi magát.

A banner mögött (amit itt jobboldalt, vagy – notebookok és mobilok esetében – a posztok alatt láthattok) egy kedvezményes vásárlási lehetőség vár rátok. Minden olvasónk regisztrálhat odaát, s ezért – vásárlás esetén – 10%-os kedvezményben részesül.

Ha tehát támogatni szeretnétek bennünket, mostantól úgy is megtehetitek, hogy (katt a bannerre!) megnézitek a Kalandorbazár ajánlatát, s ha találtok valamit, amire netán már régóta fáj a fogatok, megveszitek azt. Magatoknak, barátotoknak, társatoknak, főnökötöknek, fiatoknak, unokátoknak, beosztottaitoknak (hehe).

Mint mindig, most is kíváncsi vagyok a véleményetekre. Írjátok meg tehát a kommentekhez, hogy mi a véleményetek egyrészt erről a kezdeményezésről, másrészt a termékskáláról. Mit ajánlanátok a Kalandorbazárnak, miben változtasson, esetleg milyen terméket vegyen még fel a portfóliójába, ilyesmi.

Köszönöm a figyelmet, további kellemes nyarat kívánok mindenkinek. Hamarosan valódi posztokkal folytatjuk!

tiboru

6 hozzászólás

 1. siridar — 2012-08-07 11:08 

Ha nekem ilyen felszerelésem lett volna a katonaság alatt :))))

 2. siridar — 2012-08-07 11:09 

Amúgy hiányolom a választékból a honvédségi kanálgépet meg a műbőr válltáskát :))

 3. Bigjoe(HUN) — 2012-08-07 21:34 

Van kanálgép. Kimenő tasi viszont nincs. Jó motyók.

 4. tiboru — 2012-08-16 20:37 

Egy kis off és büszkélkedés:

http://www.statscrop.com/www/blogrepublik.eu

Köszönet Francesco Dott C Kozma olvasónkat a találatért!

 5. Estván — 2012-08-21 18:28 

Én is offolok egy kicsit, miután túléltük Szent István napját, és gazdagabbak lettünk 76 honvéd hadnaggyal (közülük 16-an tündér csinos hölgyek, és egyikük mondta elő az eskü szövegét!)

Szóval egy kollégám mesélte tegnap az alábbi szösszenetet, gondoltam, leírom még el nem felejtem :)
Az illető 1998-ban szolgált Kiskunhalason mint híradó. Öreg szaksziként leginkább a telefonközpontban tevékenykedett. Ez a helyiség (főleg hétvégén) a nyugalom szigete volt, hiszen csak az járt arra, akinek ott volt dolga. Persze a “beavatottak” ismertek egy bizonyos “titkos kopogást”, amivel jelezhették a központ lemez ajtajának túloldalán héderező bakának, hogy semmi pánik, jóbarát érkezett. Ezt a jelzést használta a telefonközpont vezetője, egy zászlós, meg az ő helyettese, egy törzsőrmester is.
Egy vasárnapi napon szakaszvezetőnk bőszen adta a 24 órás ügyeletet, ing és surranó nélkül, mert a padlószőnyeges helyiségben zokniban is nyugodtan lehetett mozogni. Egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy felhangzik a titkos kopogás.
– Várjál! -kiáltotta, majd elindult az ajtó irányába. Mikor megfogta a kilincset és kitárta a nyílászárót, elakadt a szava. A folyosón nem valamelyik surranótársa, nem is a két hivatásos híradó egyike, hanem a laktanyaparancsnok, Benkő Tibor ezredes (igen, AZ a Benkő Tibor, csak akkor még nem volt vezér) állt. Végigmérte a hiányos öltözékű bakát, majd annyit mondott:
– Na csukja be, kezdjük elölről!
Cimbora a második próbálkozásra szabályos öltözékben, szabályosan jelentkezve és jelentve nyitott ajtót, nem is lett az incidensnek semmi következménye. Olyannyira nem, hogy a leszereléssel egy időben őrmesterré léptették elő (vagy nevezték ki? ezt sose tudom).
Viszont hogy az ezredes úr honnan ismerte a titkos kopogást, azt máig homály fedi…

 6. tiboru — 2012-08-22 09:42 

Benkő vezérezredes máris nőtt a szememben úgy húsz centit :-)

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.