Konteós szavazás!

Kedves milstorys barátaim!

A Goldenblogot kihagytuk a tavaly (és valószínűleg az idén is ezt fogjuk tenni), de van itt egy új lehetőség, egy vadiúj (ezúttal nemzetközi) blogverseny, melynek részleteit ide kattintva olvashatod el.

Egy kis vívódás után úgy döntöttem, hogy benevezem a Konteóblogot; veszítenivalónk nincs, legfeljebb kattintgattunk egy jót és a végén megnézzük, hogy kik voltak jobbak nálunk.

Ha úgy gondolod tehát, hogy a Konteóblog megérdemel egy jó helyezést, nincs más dolgod, mint rá(nk) szavazni. Regisztrálni nem kell, csak egy email-címet megadni. Ha nyerek egy külföldi utazást, természetesen részletes beszámolókra és helyi konteók kivesézésére számíthattok.

Itt a lehetőség, hogy egy kattintással kifejezd ragaszkodásod és elkötelezettséged a Konteóbloghoz. Ennek érdekében kattints itt alul a bannerre, majd a ciklámenszínű (?) “vote” gombra ott jobboldalt. Ezután már csak az emailcímedre küldött linkre kell kattintanod és regisztrálták is a szavazatod.

Sajnos citromaillel nem működik…

Ezt április 15-ig megteheted, s nem csak te, hanem a teljes családod, barátaid, rokonaid, munka- és osztálytársaid, továbbá az összes háziállatod is, már ha rendelkezik egy saját emaillel és rendszeres olvasónk.

Most (2013. március 30-án) a Konteóblog a második a világranglistán (voltunk már elsők is…), és a kanadai kolléga erősen jön felfelé a harmadik helyen, úgyhogy ha a húsvéti hajtás után még beleférne egy voks részedről, megköszönném.

Köszönöm! És kedden itt folytatódnak a katonatörténetek!

6 hozzászólás

 1. safranek50 — 2013-03-13 12:53 

(Gy)Alázatosan jelentem! Megtörtént.
A zsebpénzről nem, de a helycseréről részletes jelentés készülését várjuk. :)

 2. tiboru — 2013-03-13 14:40 

@safranek50:

Hála és köszönet :-)

 3. makmak — 2013-04-07 21:44 

Dobtam a számlálón egy keveset. Néhány email címemmel szavaztam :)

 4. tiboru — 2013-04-08 12:10 

@makmak:

Köszönöm ;-)

 5. borsody — 2014-03-17 14:08 

Kedves Tiboru!

Segítséget szeretnék kérni! újságíró vagyok és a rezi bázisról készítenék filmet. Interjúalanyra “vadászok”. beszélhetünk telefonon? Vagy írna emailt? borsodyistvan@gmail.com

 6. tiboru — 2014-03-18 08:42 

@borsody:

Levél ment!

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.